Що означає iPhone Slim Box?

Дуже часто чуємо від наших клієнтів, що означає приставка Slim Box у назві товару? Ми вирішили винести це питання в новину та розповісти, у чому ж різниця звичайної моделі iPhone та з приставкою Slim Box.


З виходом нової моделі iPhone 12 компанія Apple у 2020 році перестала в комплектацію включати навушники EarPods та адаптер для заряджання. У стандартний оновлений комплект входить лише сам пристрій та кабель USB-C/Lightning.

 

Це дуже правильно, оскільки якщо людина раніше користувалася iPhone тільки старішою моделлю, то у неї вже є навушники та адаптер. Завдяки цьому компанія Apple може ставити нижчу ціну, оскільки менше витрат у неї на виробництво навушників та адаптера. Ще однією перевагою випуску меншого комплекту є те, що ви самі можете вибрати якісь навушники вам підійдуть, тим більше їх асортимент значно збільшився. Будь то бездротові навушники Apple AirPods Pro або Apple AirPods Max. Ви самі можете обрати ідеальні для себе.


Нові випуски попередніх моделей iPhone йдуть у комплектації слім бокс, тому на сторінках нашого сайту, наприклад, у категорії iPhone Xr можна побачити модель як з повним комплектом, так і з приставкою Slim Box.

Рекомендовані товари
Ціну уточнюйте
19 600 грн
17 590 грн
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар